Nieuws

Plan Hart van Oosterwolde wint ondersteuning van Rabobank en NOC*NSF

Op maandag 2 juli presenteerden vijf ambitieuze verenigingen en stichtingen zich op sportpark De Heughte in Oosterwolde. Zij zijn de winnaars van het traject ‘Verenigingsondersteuning’ van Rabobank Noord Veluwe en NOC*NSF. De Rabobank ziet verenigingen en stichtingen als bindmiddel in de plaatselijke samenleving. Daarom is de bank ook als sponsor betrokken bij veel clubs. Die sponsoring bestaat niet alleen uit geld, maar ook uit het delen van haar kennis en netwerk. Samen met NOC*NSF geeft Rabobank Noord Veluwe verenigingen een kans om gericht aan het werk te gaan met een dilemma of ambitie binnen de club. Het doel: de club naar een hoger niveau tillen.

De winnende clubs
Geïnteresseerde clubs mochten hun hulpvraag presenteren aan de bank. Na een reeks intakegesprekken rolden er vijf winnaars uit de bus:

  • Plan Hart van Oosterwolde uit Oosterwolde
  • TC de Volharding uit Nunspeet
  • Stichting tot Behoud van de Elburger Botters uit Elburg
  • Basketbalvereniging BASE uit Epe
  • Cultureel Platform Epe uit Epe

Deze clubs gaan onder begeleiding van een ervaren begeleider van NOC*NSF aan de slag met hun eigen vraagstuk.

Champagne
Tijdens een feestelijke kick-off bij VSCO’61 presenteerden de winnaars hun plan aan elkaar en aan hun begeleiders. In de hoop op een succesvol traject werd de avond afgesloten door met elkaar het glas te heffen.

Plaats een reactie